Installatie en activatie Hosted PBX Connect applicatie

12-05-2020 01:35

Deze instructie is voor het starten en activeren installeren de Hosted PBX Connect applicatie.
Het is mogelijk om de PBX Connect Applicatie te gebruiken via de webbrowser of via een te installeren programma.

Optie 1: Connect via de web browser
Login op het Hosted PBX Connect portal.
Voor de gebruikersnaam en wachtwoord zie de PBX Manager of helpdesk.
Web Username en begint met letters gevolgd door het toestelnummer, bijvoorbeeld: abcd-101
Klik op SIGN IN

Optie 2: Connect via applicatie
Download de gewenste client via onderstaande download links.
Server address: pbx.business-isp.nl
Voor de gebruikersnaam en wachtwoord zie de PBX Manager of helpdesk.
Web Username en begint met letters gevolgd door het toestelnummer, bijvoorbeeld: abcd-101
Klik op SIGN IN

Download links:
Connect for Windows
Connect for OS X
Connect for Linux 32-bit
Connect for Linux 64-bit

Voor mobiele apparaten controleer eerst de laatste compatible versie, lees hier meer.

Connect for Android from Google Play of versie 2.3.6
Connect for iOS devices

Om te bepalen waarmee gebeld gaat worden, het vaste toestel of de Connect applicatie, lees hier meer.
Klik hier voor de installatie van de PBX CRM Click2Dial Chrome extentie.