Hoe wijzig ik facturatiegegevens?

04-03-2019 09:52

Wijzigen van contactgegevens voor facturatie kunt u zelf eenvoudig doen via het klantenpaneel.

Stap 1: Inloggen op het klantenpaneel
Login op het klantenpaneel van uw aanbieder.

Stap 2: Facturatiegegevens
Navigeer naar Mijn Account > Facturatiegegevens
Wijzig hier de gewenste gegevens en klik op Bewaar gegevens

Let op!
Wijzigingen worden voorgelegd ter controle, hierna worden ze doorgevoerd. Voor bepaalde wijzigingen kan een een inschrijving KvK of nieuwe overeenkomst nodig zijn. De meest voorkomende wijziging is de wijzging in e-mail adres. Hierbij wordt enkel gecontrolleerd dat het adres valide is.

Voor extra veiligheid, stel dan 2-staps authenticatie in, lees hier meer
Voor het wijzigen vanalgemene- en contactgegevens, lees hier meer.

Labels: facturatie gegevens, facturatiegegevens, factuur e-mail, factuur email