Bluetooth headset verbinden met toestel

17-01-2023 15:24

Deze instructie is voor het verbinden van een bluetooth headset met een GXP-serie toestel met bluetooth functie.
Ondersteunde en geteste toestellen; GXP2130v2, GXP2135,GXP2140,GXP2160 en GXP2170

Heeft u deze headset al eerder gekoppeld?
Dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.
Voor het handmatig opnieuw koppelen van een headset, lees hier meer.

Stap 1.  Headset in pairingmode zetten.
Zorg ervoor dat het headset uit staat.
houd de aan/uit knop ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat deze rood/blauw knippert.

Stap 2. Toestel verbinden.
Activeer bluetooth Menu > System > Bluetooth > Power = On
Navigeer naar Start Scan en zoek met het toestel naar de headset.
Selecteer de headset en verbind hiermee en druk op Pair.
Is de headset niet zichtbaar, druk dan op de knop Rescan.
Voer het PIN van de headset in (standaard is dit 0000).

De headset zal de verbinding tot stand brengen, dit kan ongeveer 10 seconden duren.
Hierna zal de headset verbonden zijn met het toestel en is de headset te gebruiken om te bellen.

Meer instructie nodig?
Grandstream heeft een uitgebreide instructie en is hier te downloaden.

Lijst verbonden apparaten verwijderen
Zet de Headset aan.
Hou de headset naast je oor en houd de + en - toetsen voor ongeveer 6 a 10 seconden ingedrukt tot je twee lage tonen hoort.
De lijst is nu leeg.
Zet hierna de headset uit
Volg indien nodig stap 1 en stap 2 nogmaals.

Labels: blueparrott, bluetooth, headset, vxi