Hoe stel ik 2-staps authenticatie in?

08-12-2020 11:03

Deze instructie beschrijft het instellen van 2-staps authenticatie voor het klantenpaneel.

Authenticatie in twee stappen houdt in dat u naast een gebruikersnaam en wachtwoord, ook een authenticatie code in moet vullen om in te loggen in het klantenpaneel. Deze authenticatie code wordt gemaakt door een authenticator applicatie welke u op uw computer of smartphone kunt gebruiken. Kies binnen de applicatie voor een "op tijd gebaseerde" code. Deze 2-staps authenticatie zorgt voor extra bescherming tegen indringers.

Voorbeeld apps die u kunt gebruiken

Stap 1: Inloggen op het klantenpaneel
Login op het klantenpaneel van uw aanbieder.

Stap 2: Instellen 2-staps authenticatie
Navigeer naar Mijn account > 2-staps authenticatie instellen
Volg de verdere instructies zoals weergegeven op het scherm.

Labels: 2-staps authenticatie, 2FA, inloggen klantenpaneel
Gemiddelde beoordeling: 4.4 (5 Stemmen)