Uitbellen zonder nummer

27-02-2014 09:52

Het is mogelijk om het bellen met of zonder nummerherkenning in te stellen op uw toestel.
Standaard staat de nummerherkenning aan, tenzij anders overeengekomen.

Bel *31 om nummerherkenning aan te zetten voor uitgaande gesprekken.
Bel *32 om nummerherkenning uit te zetten voor uitgaande gesprekken.

De instelling blijft actief totdat deze weer gewijzigd wordt.
Mocht deze functie niet werken, dan dient deze geactiveerd te worden. Neem hiervoor contact op met uw telecom aanbieder of beheerder.