Kan ik ook thuiswerken?

03-11-2020 00:02

Ja, in de meeste situaties is dit eenvoudig te doen.

• Neem uw vaste kantoor toestel mee naar huis en sluit deze aan op het thuisnetwerk.
  • Vul het publieke IP adres in bij de extentie binnen de PBX Manager, lees hier meer of geef uw publieke IP adres van thuis door aan de helpdesk.
  • Zodra uw IP adres is toegevoegd kunt u binnen enkele minuten gebruik maken van uw telefoontoestel, net zoals op kantoor.

Bij gebruik van een vast toestel:
Neem hiervoor het vaste toestel, inclusief stroomadapter mee en eventueel een lange netwerkkabel.
Sluit het kantoor toestel aan op een netwerkkabel welke verbonden is met uw router of thuisnetwerk. Lees hier meer.

Bij gebruik van een draadloos DECT toestel:
Neem hiervoor de handset, laadstation en het basisstation, inclusief stroomadapter mee en eventueel een lange netwerkkabel.
Sluit het kantoor toestel aan op een netwerkkabel welke verbonden is met uw router of thuisnetwerk. Lees hier meer.

Let op! Heeft u meerdere handsets gekoppeld, dan kan het zijn dat de overige handsets op kantoor niet meer functioneren als u het basisstation mee naar huis neemt.

Heeft u geen thuisnetwerk of bekabeling thuis?
Dan is een draadloos WiFi toestel mogelijk de oplossing.
Deze toestellen zijn uit voorraad beschikbaar als bureautoestel of handset.
Voor meer informatie neem contact op met de helpdesk.

Gebruikt u liever uw mobiel?
Maak dan gebruik van een App op uw smartphone.
We bieden twee varianten aan, Grandstream Wave Lite App.

Labels: thuiswerken