Call Forwarding

15-04-2021 12:13

In deze FAQ wordt uitgelegd welke instellingen er in Call-Forwarding ingesteld worden.

Forward All calls made to my office extension: Deze instelling zorgt ervoor dat alle inkomende gesprekken doorgeschakeld worden naar een ander nummer. Let erop dat deze instelling voorrang krijgt over de Find me / Follow me instellingen.;

Forward all calls when my office phone is busy: Deze instelling zorgt ervoor dat gesprekken doorgeschakeld worden naar een ander nummer als uw toestel in gesprek is of als uw toestel op DND (Do Not Disturb) staat.

Labels: connect, doorschakelen