Aanmaken administrator binnen de UniFi Cloud Controller

Deze instructie legt uit hoe een site administrator aangemaakt kan worden binnen de UniFi Cloud Controller.

Stap 1: Login op het UniFi Cloud Controller Portal.
De URL en inloggegevens hiervoor zijn per e-mail toegezonden.
Wanneer dit niet het geval is, neem dan contact op met de helpdesk.

Stap 2: Draadloos netwerk aanmaken
Klik in het menu links onder op SETTING (de ronde tandwielen)
Navigeer naar Admins en klik op CREATE NEW ADMIN.
Vul bij Email het e-mail adres in, hier zal een e-mail naar verzonden worden.
Vul bij Name de naam in.
Selecteer bij Role de gewenste rechten Read only of Administrator.
Klik op INVITE.

Hierna zal er een e-mail worden verzonden naar het opgegeven e-mail adres.

Let op! Het e-mail adres kan later niet worden gewijzigd.