Instellen Windows Mail POP3

Stap 1:

Klik met de rechter muisknop op de naam van het ingestelde account. Deze naam vindt u boven 'Postvak IN' in een iets groter lettertype.

Klik dan onderin het menu op 'Eigenschappen'

Bij 'E-mailaccount' ziet u de naam van het account zoals u dit eerder hebt aangeklikt met de rechtermuisknop. Als u wilt, kunt u deze naam zelf aanpassen.

Bij naam kunt u uw naam zetten zoals u wilt dat die als afzender wordt gezien

In het veld 'E-mailadres' moet u uw e-mailadres invullen

Als u antwoorden op uw e-mailberichten naar een ander e-mailadres wilt laten sturen, vul dat adres dan in bij 'Antwoordadres'

Stap 2:

Klik nu op de tab 'Servers'

• Bij 'Inkomende e-mail' moet staan: pop.secureonline.nl
  • Bij 'Uitgaande e-mail' moet staan: smtp.secureonline.nl
  • Bij 'E-mailgebruikersnaam' moet de loginnaam staan die hoort bij het eerder opgegeven e-mailadres
  • Als u 'Wachtwoord onthouden' aanvinkt, dan hoeft u niet elke keer dat u uw mail ophaalt uw wachtwoord opnieuw in te typen
  • 'Aanmelden met leesbare tekstverificatie' moet geselecteerd zijn. U ziet dan een bolletje in de radiobutton
  • De optie 'Voor deze server is verificatie vereist' moet aangevinkt staan

Klik nu op de knop 'Instellingen...'

Typ een naam in voor de nieuwe regel die u wilt toevoegen en klik op €˜Volgende€™.

De optie 'De instellingen van de server voor inkomende e-mail gebruiken' moet geselecteerd zijn. U ziet dan een bolletje in de radiobutton.

Klik op 'OK'

Stap 3:

• Klik op de tab 'Geavanceerd'
  • Beide opties 'Voor deze server is een beveiligde verbinding (SSL) nodig' moeten aangevinkt staan
  • Bij 'Uitgaande e-mail' moet staan: 465
  • Bij 'Inkomende e-mail' moet staan: 995
  • Bij 'Bezorging' kunt u aangeven of u berichten voor de zekerheid wilt bewaren op de server (en hoe lang) of niet. Berichten op de server kunt u dan altijd weer in Secure Webmail terugvinden.
Auteur:
support