Maildrop already locked


Wanneer u de volgende melding krijgt "maildrop already locked" komt dit doordat er gelijk tijdig een andere sessie op een andere computer of smartphone actief is. Tijdens elke sessie wordt er een lock file geplaatst om te voorkomen dat bepaalde actie niet gelijktijdig kunnen plaatsvinden. De exacte melding kan verschillen per client, type en taal.

Oplossing:
Stel één van beide client in een langere interval te gebruiken.

Laatst bijgewerkt:
10-06-2014 11:50
Auteur:
support
Revisie:
1.4
Gemiddelde beoordeling:0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.