Instellen Apple Mail POP3

Op deze pagina kunt u vinden hoe u Mac Mail kunt configureren zodat deze de mail via POP ophaalt.

Stap 1:

Open het programma 'Mail'. Klik in de menubalk op 'Mail' en selecteer de optie 'Voorkeuren...' (Preferences...).

• 'Beschrijving' (Description): vul hier iets in waaraan u het account later kunt herkennen
  • 'E-mailadres' (E-mailaddress): loginnaam@secureonline.nl
  • 'Volledige naam' (Full name): Uw naam
  • 'Server inkomende post' (Incoming Mail Server): imap.secureonline.nl
  • 'Gebruikersnaam' (User name): Uw loginnaam is gelijk aan uw e-mail adres
  • 'Wachtwoord' (Password): uw wachtwoord

Klik op de balk 'Server uitgaande post (SMTP)' (Outgoing Mail Server) en selecteer 'Wijzig serverlijst...' (Edit Server List...).

Bij 'Servernaam' (Servername) moet 'smtp.secureonline.nl' staan.

Stap 2:

Klik op 'Geavanceerd' (Advanced).

Vul de volgende gegevens in:

• Selecteer 'Gebruik standaardpoorten (25,465, 587)' (Use default ports (25, 465, 587)).
  • Selecteer 'Gebruik SSL (Secure Sockets Layer)' (Use Secure Sockets Layer (SSL)).
  • Bij 'Identiteitscontrole' (Authentication) staat 'Wachtwoord' (Password) geselecteerd.
  • Uw 'Gebruikersnaam' (User Name) en 'Wachtwoord' (Password).

Klik op 'OK' (OK).

Stap 3:

Klik op 'Geavanceerd' (Advanced).

Vul de volgende gegevens in:

• Bij 'Poort' (Port): 993
  • 'Gebruik SSL' (Use SSL) staat aangevinkt.
  • 'Gebruik commando 'IDLE' als de server dit ondersteunt' (Use IDLE command if the server supports it) staat aangevinkt.
Auteur:
support