Kleurt mijn adresbalk groen bij gebruik van een SSL certificaat?

Wanneer u gebruik maakt van een Extended Validation EV SSL certificaat, zoals EV SSL certificaat of SGC EV SSL certificaat, kleurt uw adresbalk groen. Tevens zal de bedrijfsnaam van de website duidelijk zichtbaar zijn en dient als extra controle dat u de echte website bezoekt. De bezoeker dient dan gebruik te maken van een browser met EV ondersteuning, zoals bijvoorbeeld Internet Explorer vanaf versie 8 en FireFox vanaf versie 3 en overige recente browsers.

Auteur:
support