Cisco/Linksys SPA9xx terugzetten naar fabrieksinstellingen

Instructie voor het terugzetten naar fabrieksinstellingen van Cisco of Linksys toestellen.

Van toepassing op onderstaande modellen:
SPA921, SPA922, SPA941, SPA942, SPA303, SPA502G, SPA504G, SPA508G, SPA512G, SPA525G, SPA525G2

Stap 1:

Zorg ervoor dat het toestel aanstaat en volledig is gestart.

Stap 2:
Druk dan op de menu knop (onder de voicemail / envelop knop)

Stap 3:

Voer 14 in op het toestel en druk op de knop onder zie display voor Select.

Hierna zal het toestel herstarten met de fabrieksinstellingen. Het toestel zal dan geen configuratie hebben om te kunnen bellen. Hiervoor dient het toestel geconfigureerd te worden. Ook kunt u gebruik maken van onze automatische configuratie middels provisioning.