Instellen (BLF) functie knoppen

Deze instructie is voor het instellen van de Multi Purpose Key's ofwel MPK of Virtual Multi-Purpose Keys ofwel VPK.

Afhankelijk van uw toestel heeft u een aantal MPK of VPK knoppen.

GXP2100 t/m GXP2124 zijn het vaste knoppen is en heet dit dit Multi-Purpose Keys ofwel MPK.
GXP 2130 of hoger zijn dit virtuele knoppen en heet dit Virtual Multi-Purpose Keys ofwel VPK.

Stap 1: Inloggen op het toestel
U kunt op uw toestel inloggen door middel van het IP adres van uw toestel in de webbrowser in te vullen.

Het IP adres is zichtbaar na het drukken op de pijl naar boven van de ronde navigatie knoppen.

nadat u het IP adres van het toestel heeft ingevoerd word u naar een inlog pagina geleid.

Log hier in op het toestel username: user password: UserP123

Nadat u bent opgelogd op uw toestel heeft u bovenaan een aantal tabbladden voor de instellingen van uw toestel.

Stap 2: Instellen knoppen

Ga met uw muis naar "Settings" en klik daarna op "Programmable Keys".

Afhankelijk van uw toestel heeft u hier een aantal velden die u helemaal naar wens zou kunnen instellen.
De indeling op het toestel is van linksboven naar linksonder en vervolgens van rechtsboven naar rechtsonder.

Bij GXP2100 t/m GXP2124 zijn het vaste knoppen is en heet dit dit Multi-Purpose Keys ofwel MPK, beginnend bij MPK1.
Alle beschikbare knoppen zijn reeds aanwezig en kunnen bewerkt worden.
Klik vervolgens op Save.

Bij GXP 2130 of hoger zijn dit virtuele knoppen en heet dit Virtual Multi-Purpose Keys ofwel VPK, beginnend bij Virtual Multi-Purpose Keys 1.
Klik op Add VPK om een knop toe te voegen of wanneer er reeds bestaande aanwezig zijn op Edit VPK.

Bij Mode heeft u verschillden keuzes, deze instructie beperkt zich tot BLF en Speeddial.
Account: standaard Account 1, tenzij u meerdere accounts op uw toestel heeft geconfigureerd.

Description: vult u bijvoorbeeld de naam of label in vrij te kieze en zal worden weergegeven op het display.

Value: het extentie nummer van de persoon. Bijvoorbeeld: 202 of 7000 voor de Operator standen.
Klik vervolgens op Save

Uitleg:
Busy Lamp Field (BLF)
 hiermee kunt u de persoon bellen en zien of de persoon met het betreffende toestel nummer in gesprek is of niet.
Speeddial hiermee kunt u de persoon bellen.

Wilt u dit door ons laten doen?

Dat is mogelijk, wij kunnen deze knoppen voor u instellen instellen via automatische configuratie en provisioning.
Deze instellingen worden dan in de standaard fabrieksinstelling opgenomen en zullen ook weer terugkomen na het terugzetten naar fabrieksinstellingen, bijvoorbeeld bij een storing of vervangen van een toestel. De tijd voor deze configuratie zal worden doorbelast. Ongeveer 5 toestellen per 15 minuten.

Labels: BLF, instellen