Extra Handset W25H aanmelden op basisstation

Deze instructie is om een draadloze handset Yealink W52h aan te melden op een basisstation Yealink W52p.

Stap 1:  Basis station voorbereiden

Sluit het basis station aan.

Stap 2: Handset aanzetten
Zet de handset aan door op de enkele seconden te drukken op de rode telefoon knop rechts onder het display.

Stap 3: Handset aanmelden

Zodra je de handset aanzet, komt er een melding dat deze aangemeld moet worden op het basisstation

Druk 2sec op de verbindingsknop voor op het basisstation.
De indicatie bij het telefoon icoon gaat knipperen.
Druk op de handset op de softkey bij OK.
Navigeer op de handset naar instellingen.

Op de handset, druk op de softkey bij OK, bij Handset aanmelden.

Selecteer base 1 en druk op de softkey bij OK

Druk nogmaals op OK (softkey) bij RFPI Code (getalen en cijfers).
Voer een pincode in (standaard is deze 0000) en druk op de softkey bij OK.

De handset is nu aangemeld op het basisstation.

Hierna dienen de telefonie account geconfigureerd te worden. Dit kan handmatig gedaan worden of via provisioning.