Yealink aansluiten voor eerste gebruik

Deze instructie is voor het aansluiten van de basisstation en de handset.

Stap 1. Sluit de basisstation aan

Sluit het basisstation aan met een netwerkkabel en een stroomkabel.
Let op! Wanneer uw netwerkswitch over de functie PoE beschikt, dan dient er geen gebruik gemaakt worden van de stroomadapter.

Stap 2. Handset aansluiten.
Wacht tot de onderste twee lampjes (power en netwerk) continue blijven branden.
Doe de batterijen in de handset. de handset start nu automatisch op.
In het scherm komt initializing data te staan. Dit kan een aantal seconden duren.
Zodra de toestel is aangemeld komt er rechtsboven in het scherm het extensienummer te staan.

Klik hier om een extra handset aan te melden op het basisstation