Toestellen zijn niet geregistreerd bij gebruik van Cisco ISA550 / ISA570

Wanneer IP toestellen niet geregistreerd zijn en er gebruik gemaakt wordt van een Cisco ISA 550 of ISA570, dan kan dit komen doordat de internetverbinding even weg geweest is, zoals bijvoorbeeld de PPPoE sessie.

Om dit te verhelpen dienen de lopende connecties verbroken te worden.

Login op de router
Navigeer naar Firewall --> Session Limits
Klik op Disconnect All

Hierna zullen de toestellen zich weer aanmelden. Indien wenselijk kunnen de toestellen herstart worden om dit te versnellen.