Gesprekken starten vanuit Microsoft Outlook

Het is mogelijk om gesprekken te starten vanuit Microsoft Outlook.
Deze siptapi software, ook wel cti genoemd, dient door uw systeembeheerder op uw computer geïnstalleerd te worden.

Stap 1: Download en installatie siptapi driver

Download hier de bestanden voor de siptapi koppeling.
Selecteer bij 32bit Win32\Release of bij 64bit de folder x64\Release en plaats het bestand siptapi.tsp in de C:Windows\System32.

Stap 2: Configureer de siptapi koppeling
Navigeer naar Configuratie Scherm --> Telefoon en modem*
Klik op het tabblad Advanced en voeg vervolgens SIPTAPI Service Provider toe

*Let op: Bij het eerste gebruik van bel funties op uw computer dienen de Dialing Rules ingesteld te worden, zoals Bijvoorbeeld Regio nummer of internationaal toegangsnummer.
Bijvoorbeeld Regio nummer 020 en voor internationaal toegangsnummer 00

Stap 3: Vul de onderstaande velden in

SIP Domain: pbx.business-isp.nl
SIP Outbound Proxy: pbx.business-isp.nl
User: vul hier de aangeleverde gegevens in.
Wachtwoord: vul hier de aangeleverde gegevens in.
User's extention (optional): Vul hier uw toestel nummer in.
Alle overige velden en opties dienen niet gebruikt te worden.

Hierna is het mogelijk om vanuit Microsoft Outlook gesprekken te starten.
Hierbij zal eerst uw vaste toestel overgaan en daarna automatisch de bestemming gebeld worden.

Labels: cti, tapi