Wijzigen verkoop tarieven

12-02-2020 17:14

Deze instructie is voor het wijzigen van de verkoop gesprekstarieven.

Stap 1: Inloggen op reseller portal
Log in op het reseller portal

Stap 2: Tarieven
Navigeer naar Billing > Tarrifs > Tarrifs
Hier worden alle tariefplannen weergegeven.
Hieronder enkele voorbeeld tarievenplannen:
Base tariff is het inkooptarief van de reseller.
reseller:verkoop is het verkooptarief van reseller aan de klant.
reseller:afsluiten_uitbellen is het tarief om de klant te beperken c.q. afsluiten.

Stap 3: Algemene tarief instellingen
Klik op het tabblad Tarriff settings.
Hier zijn twee tabbladen beschikbaar.
Tarriff setting algemene instellingen voor dit tariefplan.
Voor een uitleg van deze instellingen; lees hier meer.

Stap 4: Tarieven wijzigen
Klik op het tabblad Rates.
Hier worden alle bestemmingen weergegeven, elke bestemming/land kan meerdere prefixen bevatten.
Gebruik de zoek/Search functie om een bepaald land te zoeken.
Klik op het icoon rechts van Search om alle zoek opties weer te geven.
Type bij Country de eerste letters van het land en klik op het gewenste land.
Klik hierna op Search.
Klik op de betreffende bestemming om deze te wijzigen.
Voor een uitleg van instellingen per prefix, lees hier meer.
Klik op Save om de wijzigingen op te slaan.

Let op!
De wijzigingen zijn per direct actief!