Instellen VAMO mobiel-PBX

Deze instructie is voor het koppelen van een mobiel middels de VAMO instellingen met een PBX. Dit betreft een SIP reggistratie zodat gesprekken van de PBX naar de gekoppelde extentie op de mobiel uitkomen. Alsmede dat de mobiel met deze extentie kan uitbellen als het een als kantoor extentie of toestel.

Hiervoor zijn nodig een nieuwe of bestaande PBX extentie.

Let op! Wanneer een reeds bestaande extentie gebruikt gaat worden, zorg er dan voor dat het oude toestel de account gegevens niet meer kan gebruiken, wijzig eventueel het wachtwoord.

Navigeer naar de SIMs van de betreffende klant en kik op Sim weergeven.

Stap 1: SIP registratie

Klik op het tabblad Beheer en vervolgens op Aanmaken
Registratie server: 85.17.96.196
Poort: 5060
From user: extentie-tenant (voorbeeld: 201-abc)
Gebruikersnaam: extentie-tenant (voorbeeld: 201-abc)
Wachtwoord: gebruik het Phone password van de extentie.
DTMF signaling mode: rfc4733
Klik vervolgens op Aanmaken en registreren

Overige velden worden in een standaard configuratie niet gebruikt.

Stap 2: VaMo instellingen

Klik op het tabblad VAMO
Gebruik standaard de instelling Gebruik VAMO Instellignen
Stel onderaan bij Prefix routering de prefix in.
Zet de functie Nummers met prefix niet routeren via PBX aan.
Vul bij Prefix in 1*
Klik op Bijwerken om de wijzigingen op te slaan.

Overige velden worden in een standaard configuratie niet gebruikt.

Stap 3: Controleer de SIP registratie
Navigeer naar de extentie binnen de PBX Manager en controleer of de registratie is aangemeld.

5f", "1?cont") in new stack    -- Executing [s@macro-tl-set-variables2:15] Goto("SIP/263-ct-0007b45f",