Hoe kan ik het verbruiksoverzicht downloaden?

Het verbruiksoverzicht is te vinden binnen het klantenpaneel.

Stap 1: Inloggen op het klantenpaneel
Login op het klantenpaneel van uw aanbieder.

Stap 2: Factuur openen
Standaard zal het klantenpaneel openen met alle openstaande facturen.
Ook kunt u navigeren naar Facturatie > Facturen
Klik op de betreffende factuur (nummer) om de factuur in te zien.
Hier kunt u de factuur Downloaden, Online betalen en het Verbruiksoverzicht openen.

Stap 3: Verbruiksoverzicht downloaden
Wanneer de factuur is geopend, klik op de knop Verbruiksoverzicht
Ook kunt u navigeren naar Facturatie > Verbruiksoverzicht
Hier worden alle beschikbare periodes weergegeven.
Klik op het PDF icoon in de betreffend regel.

Labels: cdr, gesprekken, gespreksspecificaties, specificaties, verbruiksoverzicht