Eerste keer inloggen WebApp

25-10-2021 14:52

Wanneer u voor de eerste keer inlogd op de VaMo WebApp dient u een tijdelijk wachtwoord aan te vragen.

Klik hiervoor op de knop Wachtwoord vergeten.
Vul hier uw nummer, gebruik het formaat +316
Klik op de knop Wachtwoord resetten.

Binnen enkele ogenblikken ontvangt u een SMS bericht met het tijdelijke wachtwoord.

Log vervolgens in op de VaMo web App met uw tijdelijke wachtwoord.

Wijzig hierna het tijdelijke wachtwoord in een door u zelf gekozen of gegenereerde wachtwoord.

Voor instructie het wijzigen van het wachtwoord en overige instructies, lees hier meer.

Labels: selecteren nummer, uitbellen, VaMo