Softswitch aanmaken (WiP)

verbind met softswitch ()

vanaf de bestelling knippen en plakken
login op motto, controleer of ????

zo niet, ga naar bestelling ticket in cleartalk
pak de getekende offerte hierbij, Altijd knippen en plakken.
gebruik hoofdnummer in de trunk

login op softswitch, ga naar voipswitch manager, ga naar retail clients (linker menu)

zoek op *temp* bij login en doe apply filter
Als klant van telsec dan template _telsec, anders _template.

plak telefoonnummer bij login, genereer wachtwoord in lastpass min 12 tekens

klik op add new.

zet het calllimit op 2x het aantal aansluitingen

ga naar funds/tarifs en klik op add payment, zet de amount op 100 en klik op add.

dan personal data, bij last name de bedrijfsnaam invullen. rest kan leegblijven. maar zo kunnen we achterhalen hoe of wat,
klik op save

dan bij het ticket van de bevestiging vd bestelling username en password in de interne notitie.

let op, vinkje active moet aanstaan (is standaard, maar just in case)

Labels: softswitch