Doorschakeling instellen Trunk en User portal

Deze instructie beschijft het instellen van een doorschakeling voor een SIP trunk.
Voor de beschrijving voor gebruik met onze PBX, lees hier meer.

Stap 1: Inloggen op User Portal
Login op het Business-ISP User Portal.
URLhttps://business-isp.nl/portal
De inloggegevens zijn eerder verstrekt. Indien wenselijk kunt u deze opnieuw instellen, lees hier meer.

Stap 2: Instellen doorschakeling
Navigeer naar: My profile > Find me
Klik op + teken om een nieuwe regel toe te voegen.
Selecteer bij Response: Forward
Vul bij To het gewenste nummer in waar naartoe doorgeschakeld dient te worden.
Vink aan wanneer de doorschakeling actief dient te zijn; Bij Offline, Busy, No answer en DND.
Voor DND, scroll naar beneden. Overige velden zijn optioneel*
Klik op SAVE

*) Uitleg beschikbare velden:
From: Nummer van bellen, wanneer doorschakeling actief dient te zijn. (optioneel)
DID number: Selecteer het nummer waarop de doorschakeling actief dient te zijn. (optioneel)
Priority: Vul hier een nummer in, hoe lager hoe hoger de prioriet. (optioneel)
Response: Wat dient er te gebeuren; Voicemail, Forward, Fax, Call waiting, Fast busy
To: Het nummer waar naartoe doorgeschakeld dient te worden.
Greeting: Selecteer de gewenste boodschap. (optioneel)

Priority