Instellen centraal telefoonboek

Deze instructie is voor het toevoegen van contactpersonen aan het centrale telefoonboek.

Stap 1. inloggen op de PBX beheerpaneel
Navigeer naar https://pbx.business-isp.nl
Log in met de beheer inloggegevens.

Stap 2. Centraal Telefoonboek / Company Directory
Navigeer naar Selected Tenant's PBX > Extensions and Contacts > Company Directory
In dit overzicht staan alle contacten die in het Centrale Telefoonboek staat.
Om een nieuwe Contactpersoon aan te maken klik je boven aan op Create Contact.

Onderstaande velden zijn geschikt voor de Grandstream toestellen WP820 en GXP2130 of hoger:
First Name: Voornaam
Last Name: Achternaam
Work Phone: Bedrijfstelefoonnummer
Home Phone: Thuis telefoonnummer
Mobile Phone: Mobiel telefoonnummer
Photo URL: Webadres naar foto, bijvoorbeeld profiel foto van; Facebook, Instagram, Trello of LinkedIn
Comments: Om dit contact als favoriet weer te geven, vul hier in: fav
Klik vervolgens op Save

Extra aandacht voor onderstaande punten:
Verplichte velden;  First Name, Last Name
Voor oudere toestellen GXP14xx, GXP16xx, GXP2100 en toestellen van andere merken, zijn enkel de velden First Name, Last Name actief.
Wanneer het contact gekoppeld is aan een interne extentie, zal het veld Work Phone worden overschreven.
Beperking aantal maximum aantal contacten in toestellen; GXP21xx 2000, GXP14xx 500, GXP16xx 500.
Ondersteunde foto's bij Photo URL zijn gif, jpg, png. Wanneer de foto te groot is, zal deze niet worden weergegeven.