Nummers blokkeren (op tenant basis)

Deze instructe is voor het blokkeren van telefoonnummers op tenant basis.
Deze blokkade zal actief zijn op de gehele tenant en alle extenties binnen uw Hosted PBX.

Stap 1. Inloggen op de beheerportal
Navigeer naar: https://pbx.business-isp.nl
Log in met de inloggegevens van het toestel die u heeft ontvangen.

Stap 2: Instellen Dialing Permissions
Navigeer naar Call Routing > Dialing Permissions > Inbound

Klik vervolgens rechtsbovenaan op add

Vul vervolgens onderstaand gegevens in:

Description: Voer hier de gewenste omschrijving in

Caller ID Pattern(s): Voer hier het nummer* in dat geblokkeerd moet worden.
Bijvoorbeeld 0201234567
Action: Zorg ervoor dat Deny geselecteerd is.

Klik op de knop Save

*) Het nummer dient te worden opgegeven zoals het op uw toestel wordt weergegeven.

Voor instellen van een blokkade op enkel één extentie, klik hier.