PBX Settings

Onder het menu PBX Settings, vind u de mogelijkheid om zelf de werktijden en vaste vrije dagen in te voeren. Dit heet dan ook de zogenoemde Schedules.

Als u dan vervolgens op Schedules klikt zal het menu geopend worden waar alle tijdschema's worden weergegeven.

Standaard staan hier 3 tijdschema's ingevuld.

1 voor kantoor gesloten

1 voor kantoor geopend

1 voor alle uren

In deze 3 tijdschema's staan al een aantal dagen voor gedefineerd als vaste vrije dagen.

Ook is het mogelijk zelf een tijdschema aan te maken en deze vervolgens in een later stadium te selecteren in een Hunt list.