Media Files en wachtmuziek

Onder het menu Media Files staan uw geluids bestanden.

Dit bestaat uit 2 onderdelen: de Voice recordings en de Music-on-Hold.

Voice Recordings
In het menu voice recordings kunt u uw ingesproken berichten of aankondigingen beheren.
Hier kunt u bijvoorbeeld aankondigingen inspreken die u later door het hele systeem kunt gebruiken. Bijvoorbeeld in de Voice Menu's komen deze geluidsfragmenten van pas.

Music-on-Hold
Hier kunt u uw wachtmuziek beheren. Ook kunt u hier andere geluiden uploaden om te gebruiken.
Klik hier op "Aanmaken Afspeellijst" en volg de instructies op het volgende scherm
Vul het hiernaast weergegeven scherm in.

WAV File
Mode: Files | Reas files from a directory in any supported format
Format: slin> 16 bit Signed Linear PCM
Zet eventueel een vinkje bij de optie Random, om de af te spelen bestand in willekeurige volgorde af te spelen.
Klik je op de zojuist aangemaakte lijst en upload jouw gewenste .wav bestand
Let op! Alle mediabestanden hebben onderstaande vereisten:

• Vermijd het gebruik van spaties.
  • Asterisk audio standaard, type: GSM of uLAW WAV
  • Formaat: 8000Hz, 16Bit, Mono

MP3
Mode: mp3 | Loud mp3
Format: slin> 16 bit Signed Linear PCM
Klik je op de zojuist aangemaakte lijst en upload jouw gewenste .mp3 bestand
Let op! zorg ervoor dat er geen spaties in de naam van het bestand staan