Automatische configuratie instellen Yealink W52p (provisioning)

Let op!
Onderstaande instructie is bedoeld wanneer u een Yealink W52P basisstation toestel wilt configureren welke nog niet door ons provisioning systeem beheerd en geconfigureerd wordt of teruggezet zijn naar fabrieksinstellingen. Klik hier voor Uitleg en kosten automatische configuratie toestellen (provisioning).

Stap 1. Ip achterhalen van het basisstation.

Pak een handset die is verbonden met de basisstation.

Druk op driemaal op de OK knop. (Menu > Status > Basis)

U ziet nu bij IP: het IP adres van de basisstation staan.

Stap 2. Inloggen op de configuratiepagina van het bassisstation.

Open een webbrowser en voer als url het ip adres in, dat u hierboven heeft opgezocht.

Log in met de juiste gegevens (standaard is de user en het wachtwoord admin).

Ga naar de tabblad Phone en druk aan de linkerkant op Auto Provision

Voor bij Provisioning Server de server in. Deze gegevens worden verstrekt door uw telecom provider.
Bijvoorbeeld: http://cfg.business-isp.nl/<tenantnaam>
User en password: leeg

Druk op Confirm en hierna op Auto Provisioning now.

LETOP! Na Confirm is het wachtwoord veranderd naar 1234

Labels: configuratie, provisioning, w52p, yealink