Ringtone instellen op de binnenkomende lijn van de extensies

Stap 1. Ip achterhalen van het basisstation.

Pak een handset die is verbonden met de basisstation.

Druk op driemaal op de OK knop. (Menu > Status > Basis)

U ziet nu bij IP: het IP adres van de basisstation staan.

Stap 2. Inloggen op de configuratiepagina van het bassisstation.

Open een webbrowser en voer als url het ip adres in, dat u hierboven heeft opgezocht.

Log in met de juiste gegevens (standaard is de user en het wachtwoord admin of 1234).

Navigeer naar: Account->Number Assignment.

Vul bij incoming lines in welke lijn over moet gaan op welke toestel.

Stap 3. Ringtone aanpassen

Pak de betreffende toestel en druk op ok

Ga vervolgens naar: instellingen->audio>Oproepmelodie>Melodieën>

Selecteer bij de toestelnummer, welke ringtone u wilt als die lijn overgaat.

Indien u de gewenste ringtone heeft gekozen. druk dan op de rechter toets onder het scherm (bewaar)