DND inschakelen op de Yealink W25h

Deze instructie is voor het instellen van de DND op de Yealink W25h toestel.

1. Druk op het toestel op de OK toets om naar het menu te gaan.

2. Selecteer Gesprek Opties en druk op OK

3. Navigeer met de pijltjes naar "Niet storen" en druk op OK.

Op het scherm ziet u een aantal lijnen die toegewezen zijn aan het toestel.

4. Navigeer met de pijltjes naar de juiste lijn en druk op OK.

5. Met de pijltjes < en > kan je de status aanpassen naar Ingeschakeld en uitgeschakeld.

6. Druk op OK in de instellingen op te slaan.