Inloggen op PBX Communications Manager

Inloggen op de PBX Communications Manager is alleen mogelijk vanaf locaties en internetverbindingen welke zijn toegevoegd aan uw PBX ofwel telefooncentrale. Deze beperking is ingesteld omwille van veiligheid.

Wanneer u automatisch naar deze pagina bent omgeleid dan is uw internetverbinding nog niet toegevoegd.

Stappen om uw IP adres te laten toevoegen:

Stap 1: Opzoeken IP adres
Klik hier om uw IP adres op te zoeken.

Stap 2: IP adres doorgeven aan helpdesk
Dit IP adres bestaat uit 4 blokken van nummers welke gescheide zijn met een punt en kunt u mailen aan de helpdesk.
Bijvoorbeeld: 123.234.213.123

Stap 3: Wachten tot deze is toegevoegd
Dit kan nadat deze is toegevoegd, hiervan ontvangt u per e-mail een bevestiging, ongeveer 15 minuten duren.

Hierna kunt u inloggen op de PBX Communications Manager en Connect portal.