Voicemail Settings

PIN. Hier staat de pincode omschreven om uw voicemail af te luisteren.

Notify by email. Vink deze optie aan als u een e-mail bericht wilt krijgen als u een nieuw voicemail bericht heeft ontvangen op uw toestel. Hier dient een geldig e-mail adres voor ingevuld te worden.

Email address. Vul hier een geldig e-mail adres in.

Attach messages to email. Vink deze optie aan als u het voicemail bericht in een geluidsbestand als bijlage in de e-mail wilt ontvangen.

Delete after delivery. Als u deze optie aan vinkt word het voicemail bericht verwijderd van uw toestel nadat het e-mail bericht is afgeleverd.