Call Forwarding

In dit scherm kunt u doorschakelmogelijkheden instellen en beschikbaar maken.

Merk op dat u de informatie waar u regelmatig gebruik van maakt er in kan laten staan (bv. de lijst van nummers die in de Find Me / Follow Me functie staan) en de "enable" en "disable" radio buttons kunt gebruiken om de functie's gemakkelijk aan een uit te zetten.

Voicemail
Selecteer of u wilt dat gesprekken naar de voicemail gaan en voor hoelang het toestel overgaat voordat het gesprek naar de voicemail gaat.

Call Forwarding Always
Bied u de mogelijkheid om al uw inkomende gesprekken door te sturen naar een andere telefoon, zoals uw thuis telefoon of mobiele telefoon. Let op! Als deze functie is aangezet is dit overheersend over de Find Me / Follow Me-functie.

Call Forwarding Busy
Deze functie geeft u de mogelijkheid om een inkomend gesprek door te verbinden naar een andere telefoon als u zelf in gesprek bent. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld instellen dat u het gesprek liever naar een medewerker doorstuurt dan dat het gesprek op uw voicemail terecht komt.

Find Me / Follow Me
Deze optie geeft u de mogelijkheid om een forward in te stellen voor inkomende gesprekken naar een ander telefoonnummer. Hierbij kunt u tot 5 verschillende nummers invullen die hierin mee kunnen overgaan. U kunt specificeren of het toestel waar uw extentie op staat over gaat of niet, en of de andere nummers tegelijkertijd of opeenvolgend overgaan.

Bij Enabled for caller ids below, kan de Find Me / Follow Me functie aan en uit gezet worden voor een specifieke extentie's en uzelf.

Onderaan staan nog een aantal optie die u naar wens kunt aanvinken.

De keuze Do not ring my phone, just the numbers below, zorgt er voor dat de beller te horen krijgt dat het gesprek word doorgestuurd.

De keuze Ring my phone and the numbers below for x secs, zorgt ervoor dat het oorspronkelijke telefoonnummer van de beller word weergegeven als het gesprek word doorgestuurd.

De keuze Ring my phone and if it is not answered in x sec, zal er voor zorgen dat u zelf kunt kiezen of u het gesprek wilt accepteren of niet.

Hier heeft u de optie om de toestellen na elkaar of gelijktijdig te laten overgaan.
Daarnaast heeft u een aantal opties die aangezet kunnen worden.
De optie Let callers know that the call is being forwarded laat een melding aan beller horen dat het gesprek doorgeschakeld wordt.
De optie Use original caller's Caller ID when forwarding geeft, wanneer aangezet, het oorspronkelijke nummer van de beller weer anders zal het nummer van het toestel worden weerggeven.
De optie Confirm call acceptance geeft de ontvanger de mogelijkheid om het gesprek te accepteren of juist niet.