Voicemail

Deze pagina geeft u de mogelijkheid uw voicemail afteluisteren, beheren en te verwijderen vanaf uw PC.

Hier kunt u uw voicemail bericht afluisteren. Door middel van op de Afspelen/Play knop te drukken zal er bestand gedownload worden. Deze kunt u vervolgens afspelen mits u over de benodigde afspeel software beschikt.

Om een bericht te verwijderen selecteert u aan de linkerkant de checkbox naast het bericht wat u wenst te verwijderen en drukt vervolgens op "Delete Selected".

Voicemail berichten kunnen georganiseerd worden in folders. Om zo'n folder aan te maken kunt u onderaan de pagina een naam van de map opgeven. Als u vervolgens op "Create" drukt is er een map aangemaakt.

Hierna kunt u voicemail berichten selecteren aan de hand van de checkbox en vervolgens op de knop te drukken "Move to folder:".

Ook geeft deze pagina u de mogelijkheid om een voicemail bericht door te sturen via de e-mail. selecteer opnieuw welk bericht u wilt versturen. Geef een e-mail adres op en een onderwerp. eventueel een bericht bij de e-mail en druk op "Send email with selected voicemail messages".