Call history

Via dit scherm kunt u alle gesprekken terugzoeken die u heeft gedaan met uw extentie.

De uitgaande en de inkomende gesprekken kunnen hier terug gevonden worden.

U kunt een filter specificeren om uw gesprekken terug te vinden. U kunt filteren op het caller ID, de oorsprong, de bestemming, gespreksrichting.

Hierna is het mogelijk om de verschillende kolommen te ordenen door op de categorie te klikken bovenaan de tabel. Druk er nog een keer op om de selectie om te draaien.