Gespreksoverzicht bekijken binnen PBX Manager (Call Detail Records)

Deze instructie is om het gespreksoverzicht ofwel CDR te bekijken of te downloaden.

Stap 1. Inloggen op de beheerportal

Navigeer naar: https://pbx.business-isp.nl

Log in op de portal met de inloggegevens die u per mail heeft ontvangen.

Stap 2. CDR

Navigeer naar: Reporting and Statistics -> Call Detail Records

U kunt hier filteren op onderstaande gegevens:

Source: hier kan je de nummer of extensie invullen wat uitbeld

Destination: Hier kan je de nummer of extensie invullen dat het gesprek ontvangt

Disposition: hier kan je filteren op het volgende: Beantwoord, Niet beantwoord, Bezet, Mislukt.

Secs: filteren op gesprekken die bijvoorbeeld langer dan 120 seconden geduurd heeft.

Directions: Ontvangend of uitgaand.

Tevens kunt u ook filteren op Datums, dagen, weken etc.

Zodra alles gewenste opties ingevult zijn, kunt u op select drukken om de resultaten te bekijken