Opnemen audio boodschap Hosted PBX

Deze instructie is voor voor het opnemen en/of uploaden van een nieuwe voice prompt.

Stap 1. Inloggen op de PBX Manager
Ga naar de URL: https://pbx.business-isp.nl

Login met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw beheer account.
Deze gegevens heeft u van ons per e-mail ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, maak hier dan een ticket voor aan of stuur dan een e-mail naar u aanbieder

Stap 2. Aanmaken Voice Prompt
Navigeer naar in het menu: Selected Tenant's PBX > Media Files
Klik op "Voice Prompts"
Klik vervolgens bovenaan op Create Voice Prompt

Stap 3. Opnemen Voice Prompt
Vul bij "File Name" een naam in ter herkenning, gebruik geen spaties.
Laat de Format staan op wav
Selecteer bij "Phone to use for recording" het toestel wat gebruikt moet worden voor de opname.
Klik op "Start Recording"
Hierna gaat het toestel over en volg de gesproken instructies (in het engels).
Wanneer dit klaar is zal deze beschikbaar zijn voor gebruik voor o.a. Voice Response Menu (IVR)

Stap 4. Audiobestand uploaden (optioneel)
Doorloop de stappen van stap 4.
Vul bij "File Name" een naam in ter herkenning.
Klik onderaan op Bladeren en klik op het bestand dat u wil uploaden.
Klik vervolgens op OK en en en hierna op Upload.

Wilt u bestanden zelf opnbemen of laten opnemen?
Dan dienen deze aan de volgende specificaties te voldoen:

• Vermijd het gebruik van spaties.
  • Asterisk audio standaard, type: GSM of uLAW WAV
  • Formaat: 8000Hz, 16Bit, Mono

Labels: voice prompt
Gemiddelde beoordeling: 3 (1 Stem)