Opnemen Voice Prompt via Feature Code

Deze instructie is voor voor het opnieuw opnemen van een voice prompt.

Hiervoor kan een Feature Code worden aangemaakt welke vanaf een toestel gebeld kan worden en de betreffende boodschap opnieuw kan worden insproken.

Stap 1. Inloggen op de PBX Manager
Ga naar de URLhttps://pbx.business-isp.nl

Login met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw beheer account.
Deze gegevens heeft u van ons per e-mail ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, maak hier dan een ticket voor aan of stuur dan een e-mail naar u aanbieder.

Stap 2. Aanmaken Feature Code
Navigeer naar in het menu: Selected Tenant's PBX > PBX Features > Feature Codes
Klik op Create Feature Code
Vul bij Code de gewenste code in, bijvoorbeeld 7010
Vul bij Description de gewenste omschrijving in.
Selecteer bij Script het script tl-web-record-feature | Voice Prompt Recording for Feature Code
Selecteer de gewenste Voice Recording
Klik op Save

Zodra de opgegeven code gebeld wordt dan zal er gevraagd worden om de nieuwe boodschap in te spreken.