Uitbellen zonder nummer of ander nummer

Instructie voor het instellen om uit te bellen met zonder nummer of met een ander nummer.
Deze instructie is bedoeld voor de PBX beheerder.

Om deze instelling te doen dient u in te loggen met de inloggegevens die u heeft ontvangen bij de oplevering van uw PBX aansluitingen.

Stap 1:

Log in op het PBX - Beheerportal: https://pbx.business-isp.nl

Stap 2:

Navigeer naar Extensions and Directory en User Extensions
Klik op de betreffende extentie, bijvoorbeeld 201

Wijzig de instelling External Caller ID Name

De standaard instelling voor het gehele bedrijf kan ingesteld zijn op anoniem of juist met nummer weergave. Gebruik de optie Use assigned default om de standaard instelling per toestel te wijzigen.

Stap 3:

Instellen zonder nummer weergave:
External Caller ID Number: Anonymous

Instellen met nummer weergave:
Selecteer Use assigned default om het hoofdnummer te gebruiken.
of
Vul het gewenste telefoonnummer in, bijvoorbeeld:
External Caller ID Number: 0031201234567
0031201234567

Voer hier uw telefoonnummer in volgens bovenstaande voorbeeld.

Binnen het gesprek zal altijd uw werkelijke telefoonnummer worden gebruikt voor 112 of om de oorspronkelijke herkomst van het gesprek te herleiden.

Stap 4:

Klik vervolgens op Save (onderaan de pagina)

De wijzigingen zijn per direct actief.