Uitbellen zonder nummer

Instructie voor het instellen van een toestel (aansluiting) voor anoniem uitbellen. Deze instructie is bedoeld voor de PBX beheerder.

Om deze instelling te doen dient u in te loggen met de inloggegevens die u heeft ontvangen bij de oplevering van uw PBX aansluitingen.

Stap 1:

Log in op het PBX - Beheerportal: https://pbx.business-isp.nl

Stap 2:

Navigeer naar Extensions and Directory en User Extensions
Klik op de betreffende extentie, bijvoorbeeld 201

Wijzig de instelling External Caller ID Name

De standaard instelling voor het gehele bedrijf kan ingesteld zijn op anoniem of juist met nummer weergave. Gebruik de optie Use assigned default om de standaard instelling per toestel te wijzigen.

Stap 3:

Instellen zonder nummer weergave:
Stel Use assigned default in met: Anonymous

Instellen met nummer weergave:
Stel Use assigned default in met: 0031201234567

Voer hier uw telefoonnummer in volgens bovenstaande voorbeeld.

Stap 4:

Klik vervolgens op Save (onderaan de pagina)

De wijzigingen zijn per direct actief.