Standaard functies Grandstream vaste GXP toestellen

Deze instructie bevat de standaard functies voor vaste Grandstream toestellen. Voor draadloze Grandstream toestellen, lees hier meer.

BELLEN
Bellen kan op verschillende manieren, met de hoorn, speakerphone of met een headset.
Na het invoeren van een nummer kan het gesprek op verschillende manieren worden gestart:
- druk op de SPEAKER toets
- druk op de Bellen toets
- neem de hoorn op
- druk op de headset toets (bij gebruik headset)

BELLEN EXTERN NUMMER
Hiervoor hoeft geen extra 0 (nul) gekozen te worden.

BELLEN INTERN NUMMER
Kies het interne toestelnummer en gebruik één van de kiesmethodes. Of gebruik één van de snel-kies toetsen op het toestel.

CONFERENTIE GESPREK
Na het eerste gesprek op LINE1. Bel het toestel of nummer welke u bij de conferentie wilt betrekken. Kies hiervoor een volgende lijn (toets bijv. LINE2) en toets het nummer in. Nadat u verbonden bent kunt u het conferentie gesprek tussen beide lijnen opzetten.
Druk op CONF en selecteer de lijn waarmee u de conferentie wil opzetten (LINE1).
LINE2 -> Nummer -> Ruggespraak -> CONF -> LINE1

GESPREK IN DE WACHT
Tijdens het gesprek druk op de HOLD toets. U kunt de hoorn nu neerleggen. Druk op de LINE1 toets om het gesprek terug te halen.

HERKIEZEN LAATSTE NUMMER
Druk op de BELLEN toets

DOORVERBINDEN MET RUGGESPRAAK
Zodra u aan het bellen bent (LINE1). Bel naar een internet of extern nummer, waar u het gesprek naar wilt doorzetten. Kies hiervoor een volgende lijn (toets bijv. LINE2) en toets het nummer in en druk op BELLEN. Nadat u ruggespraak hebt gehouden kunt u het gesprek doorzetten.
Druk op TRNF en vervolgens op LINE1
LINE2 -> Nummer -> Ruggespraak -> TRNF -> LINE1

DOORVERBINDEN ZONDER RUGGESPRAAK
Na het eerste gesprek op LINE2. Druk op TRNF vervolgt door het nummer of toestelnummer.
Of gebruik de één van de directe toestel toetsen op het toestel.
TRNF -> Nummer -> BELLEN
of TRNF -> Toestel toets

VOLUME AANPASSEN
Druk tijdens een gesprek op de + toets voor harder en de – toets voor zachter.

VOICEMAIL
Druk op de voicemail (MSG) toets of kies 1233

TELEFOONBOEK
Druk op de telefoonboek toets (pijl-toets omlaag) om de centrale telefoonlijst weer te geven. Toets hierna eerste letter van de naam. Bijv. L = 555

NIET STOREN (DND)
Druk op de DND (MUTE/DEL) toets om het toestel niet over te laten gaan.

GESPREK OVERNEMEN
Toets *8 gevolgd door het toestelnummer om een specifiek toestel over te nemen.
Toets *80 om een gesprek over te nemen wat op een ander toestellen overgaat, hierbij is 0 het nummer van de pickup groep, er kunnen meerdere pickup groepen aangemaakt te worden.
Letop, er dient hiervoor een pickup groep aangemaakt te zijn.