Provisioning Grandstream toestellen in portal

Instellen provisioning Grandstream toestellen in provisioning portal.

Stap 1: Controleer binnen GAPS of de toestellen gekoppeld zijn
Zie instructie Provisioning Grandstream toestellen in GAPS

Stap 2: Configureren toestellen in provisioning portal
Navigeer naar https://provisioning.business-isp.nl/portal
Klik op provisioning
Selecteer bij tenant de juiste Tenant en toestel merk.
Selecteer Type telefoon het type (GXP1628 of DP750 bijvoorbeeld).

Bij standaard extensies: begin met meest uitgebreide toestel(len).
Voer bij Mac Adres het Mac adres van het toestel in.

Voer eventueel andere toestellen in.
Klik vervolgens op Save settings om wijzigingen op te slaan.
Klik op  create config  om voor alle toestellen de configuratie op te slaan of op Create bij het betreffende toestel de configuratie op te slaan.

Provisioning DECT DP720 meerdere handsets

Indien er meerdere handsets zijn op één basisstation dienen er extra stappen uitgevoerd te worden:

Bij Type telefoon: DP750-H2 voor tweede handset, H3 voor derde etc.
Bij MAC Adres: het MAC Adres van het basisstation.

Na Create Config ook nog los de extra handsets op Create drukken.