Installatie en activatie Hosted PBX Connect applicatie

Deze instructie is voor het starten en activeren installeren de Hosted PBX Connect applicatie.
Het is mogelijk om de PBX Connect Applicatie te gebruiken via de webbrowser of via een te installeren programma.

PBX Connect via de web browser
Login op het Hosted PBX Connect portal.
Hier kunt u inloggen met de gebruikersnaam en wachtwoord uw Hosted PBX aansluiting.
Deze zijn terug te vinden in de PBX Manager als Web Username en begint met letters gevolgd door het toestelnummer, bijvoorbeeld: abcd-101
Klik op SIGN IN

PBX Connect via applicatie
Download de gewenste client via onderstaande download links.
Server address: pbx.business-isp.nl
Hier kunt u inloggen met de gebruikersnaam en wachtwoord uw Hosted PBX aansluiting.
Deze zijn terug te vinden in de PBX Manager als Web Username en begint met letters gevolgd door het toestelnummer, bijvoorbeeld: abcd-101
Klik op SIGN IN

Download links:
Connect for Windows
Connect for OS X
Connect for Linux 32-bit
Connect for Linux 64-bit
Connect for Android from Google Play
Connect for iOS devices

Klik hier voor de installatie van de PBX CRM Click2Dial Chrome extentie.