Connect applicatie Version mismatch

Bij gebruik van de Connect applicatie kan het voorkomen dat de versie in de Google Play Store nieuwer is dan op ons platform.

Dit kan voorkomen wanneer de versie in de Google Play Store bijgewerkt is, maar het platform nog niet.

De melding is dan: VERSION MISMATCH

Hieronder de instructie:
Stap 1: Verwijder huidige Connect versie
Zoek op uw smartphone of tablet binnen de Google Play Store de Connect applicatie.
Klik op de knop VERWIJDEREN
Verwijder de applicatie, voor meer informatie, lees hier meer.

Stap 2: Installeer de compatible Connect versie
Installeer het installatie bestand vanaf onderstaande locatie.
Download Connect versie 1.4.1 voor Android

Stap 3: Zet Auto Update uit
Zoek op uw smartphone of tablet binnen de Google Play Store de Connect applicatie.
Klik op de 3 punten rechtsboven.
Zet de optie Auto-update aan uit.

Voor hulp bij instellen van de Connect applicatie, lees hier meer.

Labels: connect, connect versie error