Gesprekken starten vanuit Microsoft Outlook

Het is mogelijk om gesprekken te starten vanuit Microsoft Outlook.
Deze siptapi software dient door uw systeembeheerder op uw computer geïnstalleerd te worden.

Stap 1: Download en installatie siptapi driver

Download hier de bestanden voor de siptapi koppeling.
Selecteer bij 32bit Win32 of bij 64bit de folder x64en plaats het bestand siptapi.tsp in de C:Windows\System32.

Stap 2: Configureer de siptapi koppeling
Navigeer naar Controle Paneel > Telefonie opties
Klik op het tabblad Advanced en vervolgens op SIPTAPI Service Provider
Vul de onderstaande velden in:
SIP Domain: pbx.business-isp.nl
SIP Outbound Proxy: pbx.business-isp.nl
User: vul hier de aangeleverde gegevens in.
Wachtwoord: vul hier de aangeleverde gegevens in.
User's extention (optional): Vul hier uw toestel nummer in.
Alle overige velden en opties dienen niet gebruikt te worden.

Bij het eerste gebruik van bel funties op uw computer dienen de Dialing Rules ingesteld te worden, zoals bijvoorbeeld Regio nummer of internationaal toegangsnummer.
Bijvoorbeeld Regio nummer 020 en voor internationaal toegangsnummer 00

Hierna is het mogelijk om vanuit Microsoft Outlook gesprekken te starten.
Hierbij zal eerst uw vaste toestel overgaan en daarna automatisch de bestemming gebeld worden.