Extra VoIP account configureren

Deze instructie is voor het toevoegen van een extra VoIP account op een Grandstream toestel. Als voorbeeld word en gebruikt gemaakt van een GXP2130.

Stap 1. Default P waardes opzoeken
Navigeer naar: \\10.0.0.21\I:\cleartalk_algemeen\Handleidingen\Toestellen\default P grandstream
Open de .txt bestand van het juiste toestel.
Zoek hierin naar "account 2" om een 2e account toe te voegen en "account 3" voor het 3e account.

Onder account 2 of 3, vind je de P waardes die je kan gebruiken voor dit account

Stap 2. P waardes noteren
Hieronder vind je de P waardes die in het document staan voor de GXP2130 en account 3.
P501= (1) Account activeren
P502=(pbx.business-isp.nl) SIP server
P504=(201-tenant) SIP user
P505=(201-tenant) Authentication user
P506=(wachtwoord) Authentication password
P507=(201) Name
P510=(1) SIP Registration voor het ontvangen van gesprekken.

Noteer de P waardes zoals die hieronder staan:
P501=1,P502=pbx.business-isp.nl,P504=201-tenant,P505=201-tenant,P506=wachtwoord,P507=201,P510=1

Stap 3. P waardes toevoegen aan de configuratie
Ga naar de provisioning portal en open de juiste tenant.
scroll naar beneden tot dat je bij "custom p waarde" bent.
Plak bij het juiste toestel de p waardes zoals voorbeeld bij stap 2.
Klik bovenaan op "save settings" en vervolgens op "create <toestelnumer>"

Zodra bovenstaande stappen zijn doorgenomen, moet het toestel herstart worden

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

Vragen in deze categorie

Labels

Plakker FAQs