Acties bij (in) portering

In deze instructies staat beschreven welke acties er uitgevoerd dienen te worden bij een in portering van telefoonnummers. Uit te voeren, normaal gesproken, maximaal één uur voorafgaand aan het tijdistip van portering.

Stap 1: Login op de softswitch
Stap 2: Voeg de nummers toe aan Tariffs
Klik op Tariffs > Inbound_BT (afhankelijk van gebruikte carrier)

• Voor enkele nummers:
    Voeg nummer één voor één toe.
    Gebruik hiervoor het voorbeeld 0031000000000
    Description: vul naam van de klant in.
    Prefix: plak hier het volledige nummer, volgens voorbeeld 0031882350000
    Klik op Add new (Let op! Niet op Save)
  • Voor nummer blokken:
    Voeg het nummerblok toe door het laatste cijfer weg te laten.
    Blok van 10-nummers het laatste cijfer weg te laten.
    Blok van 100-nummers het laatste twee cijfers weg te laten.

Stap 3: Voeg de nummers toe aan Tariffs
Klik op Dialing plan

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

Vragen in deze categorie

Labels

Plakker FAQs