Extensie Voicemail

Hieronder vind je extra gegevens over de werking van de voicemail op een extensie:

Om berichten in te spreken, bel dan voicemail door middels van het voicemail toets, of 1233

Hoofdmenu:

2. Van map wijzigen
3. Geadvanceerde opties
0. Opties

Opties:

1. Onbeschikbaar Opnemen (unavial.wav)
2. Bezet bericht opnemen (busy.wav)
3. Naam opnemen (greet.wav)
4. Tijdelijke begroeting opnemen (temp.wav)
5. Wachtwoord instellen
*. terug naar het hoofdmenu

Na het inspreken:

1. Activeren
2. Beluisteren
3. Opnieuw inspreken

Let op!
- Als optie 4 (tijdelijk) is ingesproken, dan heeft dit bestand altijd voorrang.
- Zodra het toestel in DND staat: busy.wav
- Als er niet word opgenomen en optie 1 is ingesproken: unavial.wav
- Als er niet word opgenomen en optie 1 is NIET ingespreken: greet.wav
- De klant kan alleen zelf de temp.wav verwijderen (door middel van menu:0->4)
- De rest van de audiobestanden kunnen alleen wij verwijderen

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

Vragen in deze categorie

Labels

Plakker FAQs