GAPS

Login op https://fm.grandstream.com (De accountgegevens staan in lastpass)
Navigeer naar Device Management en klik vervolgens op Search Provisioned Device.
Voer het MAC adres in waarvan je wilt controleren of deze doorverwijst naar ons Provisioning server.
Controleer ook dat er onder Profiles Redirect_DefaultProfile* staat

Indien dit niet het geval is klik dan op Provision New Device.
Voer het MAC adres in en selecteer het juiste profiel Redirect_DefaultProfile*
Klik vervolgens op Submit

Labels: gaps

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

Vragen in deze categorie

Labels

Plakker FAQs