Kan ik mijn verbinding laten omzetten van DHCP naar PPPoA?

Ja, dat kan. Wij zetten uw verbinding kosteloos om. Maak hiervoor een ticket aan of stuur een e-mail naar support@cleartalk.nl met hierin de datum en tijd dat u de lijn omgezet wilt hebben. Zodra wij uw verzoek hebben verwerkt krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. In deze e-mail staat uw nieuwe IP adres en de nodige PPPoA instellingen. Voor een omzetting van DHCP naar PPPoA dient u de configuratie van modem en/of router aan te passen.